top of page
  • annaemeleva84

УЧАСТЬ НЕДІЛЬНОЇ ШКОЛИ У СВЯТКОВОМУ КОНЦЕРТІ «СВІТЛО РІЗДВА – 2017»

Оновлено: 24 лип. 2019 р.

22 січня у Палаці культури «Металург» ПАТ «Арселор Міттал Кривий Ріг» відбувся традиційний святковий єпархіальний концерт «Світло Різдва – 2017». Педагогічний колектив, батьки та вихованці недільної школи охоче відгукнулися на запрошення прийняти участь у святі. З благословення настоятеля Свято-Покровського Храму, благочинного протоієрея Василя Яводчака та завдяки підтримці Деркача М.М., Іщенка В.В. було організовано поїздку дітей.

У фойє Палацу культури працювала виставка дитячих робіт – вихованців недільних шкіл храмів та духовно-просвітницьких центрів Криворізької єпархії. Спільно з Широківським районним Будинком дитячої творчості (гурток «Художня вишивка та бісероплетіння», кер. Любчич Н. М.), який відвідують вихованці недільної школи, було підготовлено низку робіт на новорічну та різдвяну тематику. Стараннями наших дітей, педагогів та батьків було презентовано виставку робіт вихованців недільної школи Свято-Покровського храму. За активну участь в єпархіальному концерті колектив нагородили грамотою.

Концертна програма видалась яскравою, насиченою та різноманітною. На сцені палацу культури свої таланти глядачам розкрили найкращі хорові, вокальні, хореографічні та інструментальні ансамблі Кривого Рогу. По завершенню свята усі учасники отримали солодкі подарунки та гарний настрій.

Педагог недільної школи А.П. Ємельова



17 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page