top of page
  • annaemeleva84

ЗНАННЯ – ЦЕ СКАРБ, А ВМІННЯ ВЧИТИСЯ – КЛЮЧ ДО НЬОГО!

Добре відомо, що перші основи формування майбутньої особистості закладаються ще в дитинстві. На засадах добра і любові зерна істини, упавши на благодатний ґрунт дитячої душі, мають більше шансів прижитися, прорости і дати в майбутньому гарний плід. Саме в сім’ї відбуваються перші кроки виховання майбутньої людини, тут прищеплюються їй певні якості, ідеї, погляди і перші життєві уроки, які дитина пам’ятає і цінує протягом життя.

Недільна школа – потрібний помічник сім'ї в справі духовного та морального виховання. Завдання недільної школи полягає в тому, щоб дати дітям релігійні знання, які б укріпили в них віру, навчили їх правильно жити, не піддаватися спокусам навколишнього суспільства і бути чесними і переконаними християнами.

Педагогічний колектив Недільної школи Свято-Покровського храму (настоятель – протоієрей Василь Яводчак) запрошує всіх бажаючих дітей віком від 6 до 15 років до нашої дружної спільноти. У школі працюють три групи – молодша, середня та старша. На уроках Закону Божого діти одержують в систематичній формі багато важливих відомостей: вивчають напам'ять молитви, знайомляться з священною історією Старого і Нового заповіту, вивчають основи Православної віри, заповіді Божі і зміст церковних богослужінь. Поряд із навчанням діти мають змогу розкрити свої творчі таланти та здібності у гуртковій та колективній роботі, брати участь у різноманітних заходах та паломницьких екскурсіях.

Звертаємо увагу, що молебень на початок нового навчального року відбудеться у всіх храмах Широківського благочиння, у неділю 27 серпня після Літургії, напередодні свята Успіння Пресвятої Богородиці. Запрошуємо учнів, студентів, батьків та вчителів почати новий навчальний рік з молитви до Бога, щоб милосердний Господь обдарував мудрістю й старанністю в навчанні.

Шановні діти, нехай світлим, радісним і плідним буде кожен ваш день, кожен крок. Ростіть здоровими, досягайте високих результатів у навчанні, будьте активними в житті нашої Православної церкви і парафіяльної спільноти, живіть на благо нашої Батьківщини – України!

Педагогічний колектив Недільної школи Свято-Покровського храму



11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page