top of page
  • Фото автораГалина Яводчак

РІЗДВЯНА КАЗКА

Другий рік поспіль недільна школа Свято-Покровського храму 7 січня на честь Різдва Христового дарує чудове дійство для жителів та гостей Широкого. В святково прикрашеному фойє Широківського будинку культури були представлені роботи вихованців недільної школи, новорічні ялиночки, картини.

У залі було багато глядачів, які з нетерпінням чекали на початок дійства. Наймолодші учасники заспівали різдвяну колядку, а потім талановиті ведучі Анастасія Ємельова та Матвій Ситниченко розпочали свято. Глядачі побачили різдвяну казку, почули багато новорічних та різдвяних пісень, віршів. Зразковий колектив Широківського БК "Форсаж" супроводжував дійство хореографічними картинами, учні мистецької школи та вихованці недільної школи майстерно заспівали щедрівки. Представники молодіжного руху "Разом" Віталій Кокул та Сергій Возняк вручили свої подарунки та сувеніри, виготовлені руками вихованців Широківського центру дитячої творчості. Святковий настрій панував на сцені.

З вітальним словом до присутніх звернувся настоятель Свято-Покровського храму благочинний Широківського благочиння проіерей Васидь Яводчак, який привітав усіх зі святом Різдва, побажав злагоди, добра, подякував голові районної ради Євгену Ситниченку, голові Широківської селищної ради Олександру Кокулу, молодіжному руху "Разом", батькам вихованців недільної школи, всім присутнім за підтримку та чудові подарунки. Василь Яводчак також щиру подякував педагогічному колективу недільної школи: Тетяні Поповій, Ганні Ємельовій, Юлії Ситниченко, Наталії Тороп за велику роботу з підготовки свята.Вихованці недільної школи та всі присутні в залі діти отримали солодощі на честь свята. Кожен із присутніх перейнявся піднесеним настроєм свята Різдва Христового й залишив у серці любов, добро, радість!

Лариса Іванюшина




28 переглядів0 коментарів
bottom of page